资讯

广州

课程咨询: 4000-121-121

澳门网赌平台盈利了预约小初高体验课 享受高端1对1在线辅导

各位家长请注意:此表单用于预约体验课,不想预约的家长,请勿填写

获取验证码

请选择意向校区

请选择年级

请选择科目

立即体验

在线咨询

点击开始 在线咨询
TOP
当前位置:家教广州站 > 广东高考 > 正文

广东高考听说考试真题答案

2020-02-27 10:53:09  来源:百度 文章作者:百度

点击预约198元超值在线1对1体验课 1次课解决专项问题

澳门网赌平台盈利了赠送价值198元升学书籍、40分钟线上诊断。

点击预约


*1314人已预约,寒春1对1、8人班和1对2在线课首课体验不满意,可全额退费。

198元2小时突破课学习一个知识点(赠送1对1线下诊断)>>
高考听说虽然只有15分但是大家也要重视。现在就让小编给大家带来广东高考听说考试真题答案,希望能够帮到大家!
 
 
W: Hi, Tom. What’s new?
M: Hi, Mary. I joined the school thinkers’ club.
W: Thinkers’ club? I’ve never heard about that.
M: Yeah, it’s new. It got started this semester.
W: So what do you guys do there? Just sit together and think quietly?
M: Huh…not really. It’s more about learning to think. We talk a lot and have lots of fun activities.
 
三问部分:
Question 1: What activities do you have?
Answer 1: Well, we have many activities such as learning to ask questions, reading books, writing reports, debating and so on. The most impressive part is asking questions. I still remember the first time when I was there. I didn’t even know what to ask.
 
Question 2: Is it really difficult to ask questions?/ Is it really difficult to ask?/ Is it really hard to ask questions?/ Is it really hard to ask?
Answer 2: Yes, I find it hard usually because I don’t know much about a topic. That’s why we are encouraged to read more. Last week, for example, we were recommended a book on technology and human life. This week, we came together with our book reports, asking questions and exchanging ideas. Next week, we are going to have a debate on the question: Will humans be replaced by robots? I really learned a lot through these activities.
 
Question 3: How do I join the club?/ How can I join the club?
Answer 3: Well, at the beginning of each semester, the club recruits new members. You can go there and fill in an application form. Usually you will be interviewed on the same day. Then the club will give you reply in three days. And you will know whether you are admitted or not.
 
五答部分:
Question 1: What club did Tom join?
Answer 1: The school thinkers’ club./ He joined the school thinkers’ club./ Tom joined the school thinkers’ club.
 
Question 2: When did the club start?
Answer 2: This semester./ This term./ It started this semester./ It started this term./ The club started this semester./ The club started this term.
 
Question 3: What is the most impressive part of the club activities for Tom?
Answer 3: Asking questions./ The most impressive part is asking questions./ The most impressive part of the club activities for Tom is asking questions.
 
Question 4: What will the club members do next week?
Answer 4: Have a debate./ They will have a debate next week./ The club members will have a debate next week./ Have a debate on the question: Will humans be replaced by robots?/ They will have a debate on the question: Will humans be replaced by robots?
 
Question 5: When will the applicants be interviewed?
Answer 5: On the same day as they fill in an application form./ After they fill in an application form./ On the same day when they fill in an application form.
 
Part C
Tapescript:
The Cave
Tom loved to explore. He went walk long miles in the mountains, looking for new things. One day, Tom and his best friend wanted to go to the top of a mountain. That mountain was almost unknown to other climbers. They would have to make their own path to the top. There, they found a cave. It was very dark inside. They took their flashlights and turned them on, so they could see where they were going. As they walked deeper into the cave, they found themselves in a big room. To their surprise, on the walls of the room there were drawings of deer, trees and people. Someone had been there long before and had made those drawings. They looked very old and fantastic. Tom took out his camera and took pictures of the drawings on the walls. When it was getting late, Tom and his friend had to leave the cave and go back. They decided to come again. Two weeks later, an earthquake destroyed the cave. So Tom and his friend never had the chance to see those drawings a second time. The pictures taken by Tom were the only proof of the existence of the cave.
参考复述:
Tom loved to explore. He often walked in the mountains to look for new things. Tom and his friend wanted to climb a mountain that no one else knew much about, so they were on their own way to the top of the mountain. They found a cave and turned on their flashlights. As they walked deeper into the cave, they entered a big room. The walls of the room were filled with drawings of deer, trees and people, done long ago. The drawings were clearly very old, but they were amazing. Tom took many photographs of all the drawings, and then he left with his friend, promising to come back. But two weeks later, the cave was destroyed by an earthquake. Tom’s pictures were the only proof that the cave ever existed.
 
以上是广东高考听说考试真题答案全部内容,如果您想获取更多的学习资讯,可以关注我们的网站更新或者咨询电话4000-121-121进行咨询,我们会有专门的老师为您解答。
请加入QQ群,试题资料免费放送!
请加入QQ群,试题资料免费放送!
  • 小学四年级交流群:827828047
  • 小学五年级交流群:827920858
  • 小学升学交流群:491750509
  • 初一年级交流群:479708214
  • 初二年级交流群:482746163
  • 2020中考交流群:733539607
  • 高一年级交流群:128703676
  • 高考交流群:511498230
  • 相关课程推荐

    在线1对1体验

    • 赠线上复习诊断
    • 报名:4000-121-121

    1对1在线课程

    • 广州线下师资、教材
    • 报名:4000-121-121

    8人班在线课程

    • 同伴学习,共同进步
    • 报名:4000-121-121
    意见反馈电话:010-52926893  邮箱:advice@xueersi.com
    保存 | 打印 | 关闭
    相关新闻
    学习福利 >>更多